kennethenbrittinmali.reismee.nl

Afrikaans avontuur zit erop..

Beste lezers van onze blog

Met spijt in het hart sluiten wij onze blog af. Want dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van onze thuisbasis Sevaré, Mali. En dat valt ons zwaar. Want in drie maanden bouw je relaties op en krijg je er een hoop vrienden bij. Vanavond is het grote afscheidsfeest (met een schaap!) waarbij we nog eens voor de laatste keer stevig uit de bol zullen gaan.. Donderdagochtend om 7u vertrekt onze bus richting Bamako. Daar zullen we donderdagnacht het vliegtuig nemen naar Brussel, met een tussenstop in Casablanca. In Brussel landen we om 13u20!


De laatste week ging supersnel, maar was daarom niet minder druk of minder spannend. Tijdens de laatste week + weekend legden we de laatste hand aan de computerlessen, de website werd afgewerkt, de brochure en dergelijke ook. Nu zal iedereen wel met alles verder kunnen. Ons laatste weekend hier was nog een toppertje :) Vrijdag afscheid genomen in Mankan Té, nog een geweldige performance gezien van een magicien.. (Sneed ogen uit mensen) om te eindigen in de Foyer.. Zaterdag onze laatste regenbui gehad, aaah verfrissing! En 's avonds onze laatste laatste fuif hier in de Byblos, was echt geweldig. Al onze vrienden waren meegekomen, veel foto's getrokken en ons goe geamuseerd.. Zondag waren we uitgenodigd om te gaan eten bij een van de leerkrachten van het schooltje aan wie we les gegeven hadden. Het was heerlijk, de vis, mango,... Ze zorgden er echt voor dat we niks te kort kwamen. De kater was snel vergeten. Voor de rest van de dag moesten we nog naar het huwelijk van Mettez, jaja, hij is ook getrouwd. Maar het was het religieuze huwelijk, maar we hebben toch nog goed gevierd.. Laatste weekend was feestweekend!

De voorbije dagen hebben we afscheid gaan nemen van iedereen in het dorp hier, foto's laten afprinten voor uit te delen als souvenir, we hebben onze valiezen gemaakt en onze kleren e.a. uitgedeeld aan iedereen. Ze waren er superblij mee!De laatste foto's krijgen jullie wel thuis te zien.. ;)

Mali was een echt avontuur dat we niet snel zullen vergeten. Terugkomen zullen we zeker doen! Want tijdens deze afgelopen drie maanden hebben we hier onze tweede familie gevonden.

Tot gauw!!!! xxxxx

Yadomo Dolo et Ammasagou Dolo

Reacties

Reacties

kat

:'( krijg er zelf al traantjes van in men ogen...

Shana

ooo, afscheid nemen is nooit leuk, zeker niet als jullie daar zoon lieve mensen hebben leren kennen... maar die mensen zitten wel voor eeuwig in jullie hartje en jullie ook bij hen...
Ik ben echter wel blij dat jullie terugkomen :p
Feest nog goed en tot binnenkort!
xx

Pink

Blue! Gij krijgt een schaap aant spit ofwa? zaterdag is hier een feest met een varken aant spit! Haha!

Ik ben superblij dat we elkaar in een week weer weder zien ;)

Love u
x

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!